Pere López és escollit número 2 dels socialdemòcrates al Consell d’Europa

El líder del PS ha participat aquesta tarda al debat ‘Inacció davant el canvi climàtic: una violació dels drets dels infants’, on ha apel·lat a defensar “des d’ara” els drets de les futures generacions

Comentaris

Pere López participant en el debat.
Pere López participant en el debat. PS

El Grup de Socialistes, Demòcrates i Verds (SOC) a l’Assemblea Parlamentària al Consell d’Europa ha nomenat el líder del Partit Socialdemòcrata (PS) i conseller general andorrà, Pere López, com a vicepresident. La vicepresidència al SOC permet fer aportacions directes a les reunions del ‘bureau', i així debatre sobre les posicions del grup en els diferents temes que es treballen a les comissions i les assembles parlamentàries.

El SOC va proposar aquest mes de gener al president socialdemòcrata andorrà ser el seu vicepresident durant tot el 2022, fet que López ha acceptat. No és la primera vegada que el parlamentari ocupa el número 2 dels socialdemòcrates del Consell d’Europa. López va tenir el mateix lloc el 2019. El parlamentari socialdemòcrata és justament avui a Estrasburg.

Pere López ha participat aquesta tarda al debat ‘Inacció davant el canvi climàtic: una violació dels drets dels infants’ que s’ha celebrat al Consell d’Europa. López ha lamentat que, amb la situació actual, els joves no estan en situació de responsabilitat ni de gestió per poder prendre decisions que protegeixin el seu futur i els seus drets.

Per aquest motiu, el president socialdemòcrata ha destacat que cal defensar-ho des d’ara “perquè el seu futur està a les nostres mans” i sobretot pel que fa a la responsabilitat i el compromís amb relació a aquestes futures generacions. López ha apostat per abordar una agenda d’acció contra el canvi climàtic i ha recordat que aquest futur no és llunyà, com s’anomena erròniament, sinó que cal considerar-los com a drets presents, que no es poden posposar més en el temps.

Etiquetes

Comentaris

Trending