El nunci apostòlic i el nou ambaixador francès lliuren les cartes al Copríncep mitrat

En el marc dels actes previs al Dia de Meritxell, Joan-Enric Vives rebrà durant tota la jornada de dilluns diplomàtics de diversos països

Bernardito Auza lliurant les cartes al rei d'Espanya, Felip VI.
Bernardito Auza lliurant les cartes al rei d'Espanya, Felip VI. ARXIU

El nunci apostòlic i ambaixador del Vaticà a Andorra, el filipí Bernardito C. Auza, i el recentment nomenat ambaixador de França al Principat en substitució de Jocelyne Caballero, Jean-Claude Tribolet, seran dos dels diplomàtics que lliuraran aquest dilluns en el marc dels actes previs del Dia de Meritxell les cartes credencials a l’arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Joan-Enric Vives.

Auza, designat nunci a Espanya i Andorra a finals de l’any passat, presidirà també dimarts, a les 11 del matí, la missa de Meritxell a la basílica-santuari al costat de Vives. Serà una missa solemne però molt diferent a la de totes les edicions precedents, atès que amb les limitacions que hi ha imposades per les condicions sanitàries no hi podrà haver feligresos.

Els ambaixadors del Vaticà i de França no seran els únics que lliuraran les cartes a Vives. De fet, el Copríncep bisbe destina tota la jornada de dilluns a rebre diplomàtics entre els quals també n’hi ha de força transcendència per al Principat com el de Portugal, Joäo António da Costa Mira Gomes; el de Mònaco, Christophe Steiner; o el d’Itàlia, Ricardo Guariglia. També han de lliurar les credencials els representants de Sud-Àfrica, Suècia, Costa Rica, Jordània, Japó, Macedònia del Nord, Xina, Xile i els Emirats Àrabs.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending