El nou delegat del representant del Copríncep francès inicia la roda de contactes institucionals

Xavier Espot “desitja” molts encerts a Robert Mauri, que des d’aquest dilluns agafa el relleu de Pascal Escande

Robert Mauri i Xavier Espot, al despatx d'aquest.
Robert Mauri i Xavier Espot, al despatx d'aquest. SFGA

El nou cap del gabinet del representant personal del Copríncep francès, Robert Mauri, ha iniciat aquest dilluns el seu mandat. Després de 29 anys, la representació sobre el terreny del president de la República francesa canvia. Pascal Escande va plegar divendres. Mauri ha començat una roda de contactes institucionals que s’allargaran durant alguns dies, tot i que divendres podrà fer feina grossa atès que haurà d’acudir a Meritxell.

Una de les primeres parades ha estat a la seu de Govern, on el cap de l’executiu, Xavier Espot, l’ha rebut acompanyat de les dues seves assessores de capçalera, la cap de gabinet, Sílvia Calvó, i la consellera diplomàtica, Maria Ubach. Espot i Mauri han coincidit “en la importància de la institució dels Coprínceps per a Andorra” i el mandatari governamental, segons que ha anunciat ell mateix a través de les seves xarxes socials, li ha “desitjat molts encerts en el seu mandat”.

Robert Mauri i Pascal Escande.

Relacionat

Un expert en transports i sostenibilitat serà el secretari personal de Macron a Andorra

Robert Mauri, que té orígens empordanesos parla català de manera gairebé perfecta, arriba a Andorra des de l’ambaixada de França als Estats Units. La seva tasca els darrers anys s’havia desenvolupat a Washington. Es traslladarà al Principat amb la seva família més propera. Abans d’aterrar, havia estat els darrers temps com a mínim un cop a Andorra per tancar serrells de la seva arribada al Principat després d’acceptar el càrrec.

Comentaris (1)

Trending