Malestar de ciutadans de Castella i Lleó que no podran votar per problemes burocràtics

Només una quarantena de les 1.500 persones originàries d’aquella comunitat autònoma espanyola degudament inscrites al cens del consolat han pogut sol·licitar el vot per correu perquè Correos no ha fet arribar la documentació quan tocava

Comentaris

PP i PSOE es juguen la victòria a Castella i Lleó.
PP i PSOE es juguen la victòria a Castella i Lleó. arxiu

Una part important dels residents a Andorra originaris de Castella i Lleó estan més que indignats amb els problemes burocràtics que els impedira votar en les eleccions autonòmiques programades per aquest diumenge, i en què PP i PSOE es disputen el triomf amb la mirada per darrera de VOX. Tot just una quarantena de les 1.500 persones inscrites degudament al cens electoral del consolat espanyol han pogut sol·licitar el vot.

I és que no és la primera vegada que, per excuses que van canviant segons bufa el vent, Correos no distribueix la documentació que els electors necessiten per demanar poder votar fins després del termini límit per fer la petició. En aquesta ocasió, la sol·licitud per poder votar s’havia de fer abans del 15 de gener. Doncs resulta que la setmana passada els treballadors de Correos encara repartien la documentació prèvia. Aquella que cal, justament, per poder demanar votar.

Evidentment, la setmana passada el termini s’havia més que esgotat i, en conseqüències, més enllà de voler participar o no del procés electoral, centenars de ciutadans de Castella i Lleó inscrits correctament al CERA no han pogut ni tan sols pensar si volien o no acudir a l’urna per via postal. Ni tan sols han pogut sol·licitar el vot. I la indignació en aquest col·lectiu és força evident.

Comentaris (2)

Trending