La Joventut Socialdemòcrata replica Izquierda Unida per qualificar Andorra d''estanc amb bandera'

La formació espanyola organitza un acte telemàtic per denunciar la marxa de youtubers espanyols al Principat

Cartell de l'acte dels joves d'Izquierda Unida.
Cartell de l'acte dels joves d'Izquierda Unida. Altaveu

La Joventut Socialdemòcrata ha replicat les afirmacions dels joves d'Izquierda Unida que han qualificat Andorra d''estanc amb bandera'. El coordinador de la formació andorrana, Joao de Melo els ha convidat a visitar el país tot lamentant profundament que "ens titllin d'aquesta manera".

A través de les xarxes socials, Joao de Melo ha dit que "Andorra fa molt de temps que no és un estanc amb bandera. Canviaria moltes coses del meu país, però això no impedeix que n'estigui orgullós. Potser no s'han informat prou i no han vingut mai". Els joves d'Izquierda Unida han programat una xerrada a Youtube després de la marxa de coneguts youtubers d'Espanya per venir a Andorra. L'acte telemàtic tindrà lloc dijous vinent amb el títol 'Fuga neoliberal. Secesionismo para (youtubers) ricos'.

Izquierda Unida és una organització política espanyola creada l'any 1986 com a coalició de diferents partits d'esquerra i republicans, i entre ells el Partit Comunista d'Espanya. El seu líder més destacat és Julio Anguita.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending