Gol Solidari s’apunta a les iniciatives per ajudar Ucraïna

La iniciativa que lideren Ildefons Lima i Juli Sánchez col•labora amb Lluís Cortés i Jordi Escura i les pròximes subhastes, inclosa la samarreta d’Ansu Fati, aniran destinades a recollir fons per enviar material al país atacat per Russia

Lluís Cortés, durant el missatge de demanda d'ajuda per a la iniciativa.
Lluís Cortés, durant el missatge de demanda d'ajuda per a la iniciativa.

L’onada de solidaritat amb el poble ucraïnès ha estat molt gran a Andorra. Són diverses les entitats que s’han mobilitzat per intentar enviar ajuda al país, ara sota atac de Rússia. I, entre elles, Gol Solidari. La iniciativa liderada per Ildefons Lima i Juli Sánchez preveu destinar els diners de les noves subhastes a aquest objectiu. I compte amb el suport de dues persones que han viscut en primera personal l’esclat del conflicte bèl·lic: Jordi Escura i Lluís Cortés.

Tots dos estaven a Kíiv quan va  començar la invasió. I van protagonitzar un llarg periple fins que van aconseguir sortir del país i tornar a casa. Tot i això, la preocupació persisteix, especialment per les que, fins fa pocs dies, eren les seves jugadores, a la selecció femenina d’Ucraïna. Per això, han volgut participar en la iniciativa. Ha estat el mateix Cortés qui ha fet la crida a través de les xarxes.

#StandWithUkraine és el lema sota el qual es faran diferents subhastes de roba esportiva que han donat jugadors coneguts. Els diners que es recaptin es destinaran, en aquest cas, a material que es pugui enviar al país atacat. Són els mateixos

I no es pot dir que el primer objecte tret a licitació sigui cap ximpleria. El primer futbolista a col·laborar ha estat una de les grans promeses del futbol espanyol: el davanter de l’FC Barcelona, Ansu Fati. Ja es pot fer ofertes per una samarreta signada.

Posteriorment, es preveu que Cortés i Escura també aportin material, així com també la mateixa Federació d’Ucraïna. Tot el que es recapti anirà destinat a ajudar a la població d’aquell Estat.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending