França celebra el seu ‘dia gran’ lloant la cooperació “estreta” que manté amb Andorra

L’ambaixador fa un balanç molt positiu de la col·laboració multisectorial que manté amb les institucions andorranes i agraeix la feina i implicació de la ministra Ubach

Un moment del parlament de Tribolet.
Un moment del parlament de Tribolet. ALTAVEU

L’ambaixada de França a Andorra és un dels focus institucionals del dia. S’hi celebra el 14 de Juliol, un dels grans dies per a la República. Encara amb moderació i discreció, però amb menys limitacions que els anys precedents, el titular de la legació, Jean-Claude Tribolet, ha lloat la cooperació que manté amb Andorra, considerant “molt positiva” la col·laboració “estreta multisectorial” que manté amb les institucions del Principat.

Tribolet, davant una nodrida però no tan nombrosa representació de la societat política i civil andorrana, ha destacat l’esforç, feina i implicació que troba França i l’ambaixada que representa en la ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, i ha repassat totes les accions que s’han anat fent. Alhora, ha comentat algunes qüestions ja anunciades en la seva trobada amb els mitjans de comunicació aquest dimecres: arribada de més vacunes des d’ara i fins a final d’any i la celebració, el 29 de novembre, d’un saló sobre l’ensenyament superior.

WhatsApp Image 2022 07 14 at 1.51.36 PM (1)
Xavier Espot amb Jean-Claude Tribolet.

El cap de Govern, Xavier Espot, ha encapçalat la delegació governamental en què hi faltava, justament, una Maria Ubach que es troba a Nova York. Tampoc no hi havia el titular de Presidència i Economia, Jordi Gallardo, de vacances. L’acte ha estat molt formal i amb els assistents intentant aprofitar al màxim les ombres del jardí de les instal·lacions diplomàtiques. Un brindis ha servit per posar el punt de celebració a la trobada.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending