L’ex-cap negociador de Liechtenstein davant la UE assessora el Govern a Brussel·les

Antic secretari general adjunt de l’EFTA, Georges Baur percep 210 euros per cada hora de suport a l’executiu en l’acord d’associació amb Europa

Georges Baur és actualment investigador al Liechtenstein Institute.
Georges Baur és actualment investigador al Liechtenstein Institute. Liechtenstein Institute

Un expert en comerç i l’Espai Econòmic Europeu (EEE) que alhora va ser un dels negociadors de Liechtenstein amb la Unió Europea (UE), l’advocat Georges Baur, assessora el Govern en relació amb l’acord d’associació amb Europa des de Brussel·les. Malgrat que formalment l’assessorament s’ha acordat ara, Baur, que cobra uns honoraris de 210 euros l’hora, ja dóna suport a l’executiu des de l’abril. La seva tasca es pot allargar durant un màxim de quatre anys.

Georges Baur és actualment investigador al Liechtenstein Institut, un centre universitari del principat del qual és originari. Durant sis anys va ser ser secretari general de l’Associació Europea del Lliure Comerç (EFTA per les seves sigles en anglès). A banda d’especialista en qüestions comercials, aquest advocat format a Zuric és també expert en serveis financers, una temàtica sobre la qual va assessorar Liechtenstein en la seva relació amb la UE.

Documents

Comentaris (4)

Trending