Espot mostra el suport d’Andorra al Marroc pel terratrèmol que ha causat més de 2.000 morts

El cap de Govern ha contactat amb representants de la comunitat marroquina resident al Principat i també ha enviat una carta al seu homòleg, Aziz Akhannouch, expressant les seves condolences

ELS EFECTES DEL TERRATRÈMOL EN UN EDIFICI DE MARRÀQUEIX.
ELS EFECTES DEL TERRATRÈMOL EN UN EDIFICI DE MARRÀQUEIX.

El cap de Govern, Xavier Espot, ha enviat una carta al seu homòleg marroquí, Aziz Akhannouch, mostrant el suport d'Andorra als afectats pel terratrèmol que les localitats properes a Marràqueix van patir la passada matinada del 8 al 9 de setembre i que ha causat més de 2.000 morts. També s’ha posat en contacte amb la comunitat marroquina del Principat per mostrar també el condol i suport.

Espot ha contactat amb representants de la comunitat marroquina resident a Andorra per traslladar-los la solidaritat d’Andorra davant del terratrèmol i el condol per les víctimes del succés, que són més de 2.000.

Les condolences també les ha fet arribar al seu homòleg del Marroc, Aziz Akhannouch. En la missiva exposa que “en aquests moments de profund dolor pel seu país, m’agradaria fer-li arribar el nostre més sincer condol, particularment als familiars de les víctimes”.

Etiquetes

Comentaris

Trending