La digitalització centra la trobada institucional entre Gallardo i Puigneró

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, s'ha reunit amb el vicepresident de la Generalitat a la Seu d'Urgell

La trobada institucional s'ha fet a la Seu d'Urgell.
La trobada institucional s'ha fet a la Seu d'Urgell. SFGA

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo s'ha reunit amb el vicepresident de la Generalitat, Jordi Puigneró a la Seu d'Urgell. La digitalització ha centrat la trobada. Gallardo també ha signat el llibre d'honor de l'ajuntament i assistit a la presentació de LaSeuTech City.

 

 

Gallardo ha conegut de primera mà l'associació La Seu Tech City que mpulsarà el nou projecte ‘Pirineu Tech Mountain’ per crear un espai destinat al desenvolupament tecnològic -amb el format de 'hub'- aplicat a les activitats que es duen a terme en zones rurals i de muntanya, tot respectant el medi ambient.

'Pirineu Tech Mountain’ s’adreça a diversos sectors com el turisme, el lleure, la cultura, els esports de muntanya, la qualitat de vida de les persones en l’àmbit de muntanya, la ramaderia, l’agricultura, la pesca, i els recursos naturals. Per donar-li contingut, es vol convertir les instal·lacions de l'antiga ciutadella, actualment abandonades, en una infraestructura de desenvolupament de les noves tecnologies com són el cloud computing, ciberseguretat, Big Data, intel·ligència artificial, Blockchain, robòtica, Internet de les Coses, Marketing Online, disseny gràfic digital i desenvolupament i sistemes.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending