La consellera d’Acció Exterior catalana presentarà oficialment la nova delegada a Andorra

Meritxell Serret viatjarà al Principat el pròxim dijous on es reunirà, conjuntament amb Anna Vives, amb la ministra d’Afers Exteriors en funcions, Maria Ubach

Mèlich, Serret, Aragonès, Castellà i Vives durant l'oficialització de la darrera.
Mèlich, Serret, Aragonès, Castellà i Vives durant l'oficialització de la darrera. ACCIÓ EXTERIOR

El govern de Catalunya ja va oficialitzar a principis del mes d’abril la designació d’Anna Vives com a delegada oficial a Andorra. El pròxim dijous, però, acudirà la consellera d’Acció Exterior catalana, Meritxell Serret, fins al Principat per fer, en certa manera, la presentació oficial. Així mateix, totes dues es reuniran amb la ministra d’Afers Exteriors en funcions, Maria Ubach.

Es preveu que el pròxim dijous, 4 de maig, acudeixi a Andorra la consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret. Conjuntament amb la nova delegada al Principat, Anna Vives, oferiran una atenció als mitjans de comunicació per tal de presentar la nova Delegació del Govern. Posteriorment, Serret i Vives es reuniran amb Ubach.

Mèlich, Serret, Aragonès, Castellà i Vives durant l'oficialització de la darrera.

Relacionat

Catalunya oficialitza Anna Vives com la seva primera delegada oficial a Andorra

Vives va ser nomenada oficialment com a delegada a Andorra aquest mes d’abril, i és la vintena que té Catalunya a l’exterior. Fins ara, Vives exercia com a directora executiva de l’Agència de Notícies Andorrana (ANA), càrrec que va deixar a finals de març amb la intenció, precisament, d’assumir el nou càrrec després d’haver passat el concurs públic.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending