Catalunya oficialitza Anna Vives com la seva primera delegada oficial a Andorra

El president català i la responsable d’Acció Exterior reben la representant de la Generalitat al Principat juntament amb la seves homòlogues del Brasil i el Japó

Mèlich, Serret, Aragonès, Castellà i Vives durant l'oficialització de la darrera.
Mèlich, Serret, Aragonès, Castellà i Vives durant l'oficialització de la darrera. ACCIÓ EXTERIOR

El govern català ja ha oficialitzat la designació d’Anna Vives com a delegada oficial a Andorra. Vives ha estat rebuda al Palau de la Generalitat pel president català, Pere Aragonès, i per la consellera d’Acció Exterior, Meritxell Serret, juntament amb les també delegades de Catalunya en aquest cas al Japó (Mònica Castellà) i al Brasil (Paula Mèlich).

Vives és la vintena delegada que té Catalunya a l’exterior, la xifra més alta per ara. El govern català no ha volgut oficialitzar la designació de Vives, que ja havia transcendit la setmana passada, fins que no s’ha tancat el procés electoral a Andorra. Fins ara, la nova delegada de la Generalitat a Andorra era la directora executiva de l’Agència de Notícies Andorrana (ANA), un càrrec que justament va deixar aquest diumenge a la nit, després de la cobertura informativa electoral.

Anna Vives és a directora executiva de l'ANA.

Relacionat

La directora executiva de l’Agència de Notícies es perfila com a delegada de Catalunya a Andorra

Malgrat haver passat un concurs públic -ara caldrà veure, entre altres coses, on s’acaba ubicant la seu de la delegació- sobta en certa manera que mentre que la Generalitat està liderada per ERC -i tant el seu president com la seva consellera en són militants-, Vives és de l’entorn de Junts. La nova delegada de Catalunya a Andorra va ser durant dos mandats regidora a l’Ajuntament de la Seu, al costat de l’alcalde Albert Batalla, un dels seus grans valedors.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending