Andorra i la UE inicien intercanvis sobre dos nous annexos en la darrera ronda de negociació 2020

La reunió mantinguda aquest dijous ha permès iniciar els intercanvis al voltant de la normativa europea sobre propietat intel·lectual i sobre protecció del consumidor que s’inclourà en el futur acord

El secretari d'Estat d'Afers Europeus, Landry Riba, durant una exposició de l'estat de les negociacions.
El secretari d'Estat d'Afers Europeus, Landry Riba, durant una exposició de l'estat de les negociacions. Toni Solanelles

Les delegacions negociadores d’Andorra i de la Unió Europea, encapçalades d’una banda pel secretari d’Estat d’Afers Europeus, Landry Riba, i de l’altra per la cap negociadora adjunta, Clara Ganslandt, s’han reunit aquest matí de manera telemàtica en el marc de la darrera ronda de negociació sobre l’Acord d’associació d’aquest any.

La reunió mantinguda aquest dijous ha permès iniciar els intercanvis al voltant de la normativa europea sobre propietat intel·lectual i sobre protecció del consumidor que s’inclourà en el futur acord. També s’ha continuat la negociació relativa a l’annex d’estadística, que es va posar sobre la taula de negociació a l’octubre. Finalment, la trobada ha permès seguir avançant en el treball d’incorporació dins del futur acord d’algunes disposicions que formen part de l’Acord comercial del 1990.

Per aquesta sessió de negociació, tercera en format virtual d’aquest any, el Govern va compartir amb els diferents grups parlamentaris signataris de l’acord polític per la negociació de l’Acord d’associació la documentació de negociació enviada a Brussel·les, en aplicació dels pactes previstos en aquest acord. Així mateix, té previst efectuar en els pròxims dies una reunió de restitució de la ronda de negociació, per compartir els detalls dels avenços en la negociació.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending