Trini Marín inicia la ronda de reunions amb els cònsols

La ministra ha acudit aquest matí a les parròquies d’Encamp i de Canillo, on s’ha trobat amb les corresponents corporacions

La ministra, Trini Marín, amb la cònsol major d'Encamp, Laura Mas
La ministra, Trini Marín, amb la cònsol major d'Encamp, Laura Mas

La ministra d’Administracions Públiques i Participació ciutadana Trini Marín, ha iniciat avui la ronda de reunions amb els cònsols del país. Marín s’ha trobat aquest matí amb la cònsol major d’Encamp, Laura Mas, i amb els representants de Canillo, Francesc Camp i Marc Casal.

Al llarg de les pròximes setmanes, es reunirà amb les corporacions d’Ordino, la Massana, Sant Julià de Lòria, Andorra la Vella i Escaldes-Engordany.  L’objectiu d’aquestes trobades és copsar de primera mà la realitat de cadascuna de les set parròquies, desplaçant-se als comuns per mantenir les reunions. D’aquesta manera, la ministra busca reforçar la relació i cooperació institucional.

Durant la seva visita a Encamp, s’han tractat diversos temes com la digitalització i ampliació de la tramitació electrònica al comú que s’està duent a terme, una de les prioritats a nivell administratiu actualment. Així, Mas li ha exposat a la ministra el programa d’empresa saludable 100% que estan desenvolupament, que engloba diferents accions per promoure els accions beneficioses per la salut.

Comentaris

Trending