Teletreball i poder compaginar dues feines, entre els neguits que el SEP exposa a Funció Pública

La nova junta de l’organització sindical dels docents es reuneix per primer cop amb la ministra Trini Marín

Un moment de la reunió entre la ministra i la secretària d'Estat i la junta del SEP.
Un moment de la reunió entre la ministra i la secretària d'Estat i la junta del SEP. SFGA

Comprovar com va la implementació de la Llei d’Educació i saber per on pot tirar el desplegament reglamentari de la Llei de Funció Pública. Són aquests dos dels neguits que els nous representants del Sindicat de l’Ensenyament Públic (SEP) han transmès a la ministra d’Administracions Públiques i Participació Ciutadana, Trini Marín. També hi ha neguit sobre el teletreball i la seva aplicació a partir de l’any vinent o la possibilitat del personal interí de compaginar dues feines.

Marín s’ha reunit aquest dimarts amb la junta del Sindicat de l’Ensenyament Públic (SEP). Es tracta de la primera reunió entre la ministra i els nous representants sindicals, després que la junta del SEP es renovés el passat mes de setembre i Marín assumís el càrrec el passat estiu. La trobada, en què també ha assistit la secretària d’Estat, Lara Vilamala, ha servit perquè la titular de la cartera conegui els nous interlocutors del món de l’ensenyament i es repassessin els diferents projectes legislatius que hi ha en curs relacionats amb l’educació.

Marín els ha agraït la seva tasca, especialment a l’hora d’adaptar-se per poder oferir classes telemàtiques durant els mesos de confinament. Per la seva banda, com s’ha dit, els representants del SEP han exposat algunes de les seves principals inquietuds, especialment les relacionades amb la Llei d’Educació, el desplegament reglamentari de la Llei de la Funció Pública. També s’ha demanat informació sobre el teletreball i la seva aplicació a partir de l’any vinent o la possibilitat del personal interí de compaginar dues feines.

A més de la ministra Marín i de Lara Vilamala, han participat a la trobada la junta del SEP en ple. Una directiva que conformen la secretària general, Marisa Santos, la secretària d’organització, Carla Guinot, la tresorera Raquel Brufau, la secretària, Cristina Caminal i els vocals Laura Bragança, Sabrine Gregoire, Gemma Garcia, Jordi Missé i Núria Pastor.

Comentaris (1)

Trending