El Sipaag reclama als cossos especials “que no es facin els màrtirs” per les votacions de la mútua

El sindicat dels funcionaris de l’administració general admet que els candidats de la plataforma sindical que han decidit impugnar el procés electoral “estan en el seu dret” però tem que “tot estava decidit abans”

Electors a la sala de les votacions per escollir els membres de la comissió de la mútua.
Electors a la sala de les votacions per escollir els membres de la comissió de la mútua. BRU NOYA

El Sindicat del personal adscrit a l’administració general (Sipaag) admet com no pot ser d’una altra manera que els candidats de la plataforma sindical que han anunciat que impugnaran el procés electoral de la mútua de funcionaris “estan en el seu dret”, però han demanat als cossos especials, als quals essencialment representen, que “no es facin els màrtirs” perquè consideren que “tot estava decidit abans” de les eleccions, especialment si Carles Ridaura i Ivan Vilares no aconseguien accedir a la comissió de la mútua.

“Si volen impugnar, que impugnin, però que no acusin el Sipaag, que no reparteixin les culpes”, ha reclamat el president del sindicat de l’administració general, Lluís Anguita, que deixa clar que el Sipaag no va presentat cap candidatura estricta malgrat que dues de les persones que formen part de la junta -Josep Maria Arnaus i Dolors Iglesias, als grups funcionals B i C- van decidir presentar-se a títol individual i òbviament van obtenir el suport del sindicat, “però no són candidatures de la Sipaag”, ha remarcat Anguita.

Un moment de les eleccions.

Relacionat

Els candidats dels cossos especials impugnen el procés electoral de la mútua de funcionaris

El responsable sindical ha indicat que el recompte el van fer els membres de la junta sortint i personal de Funció Pública. Anguita personalment estava, per raons laborals, en les dependències governamentals. Poc abans del recompte hi havia també representants del personal dels bombers, per exemple, que malgrat ser convidats a participar del recompte i inicialment acceptar, ha explicat Anguita, van marxar abans. “Que no vagin de màrtirs, que tot això ja ho tenien decidits d’abans”, ha indicat el funcionari sindicalista.

Comentaris (3)

Trending