Renovades les juntes de dos dels sindicats dels agents penitenciaris

Al reactivat SIP Joan Ramon Rodríguez serà el president d’un òrgan on entra com a secretari l’antic director adjunt de la presó, Ismael Alarcón

Comentaris

Entrada a la presó de la Comella.
Entrada a la presó de la Comella. ARXIU

El BOPA ha fet oficials les noves juntes de dues de les entitats que defensen els interessos del personal de la presó de la Comella. En el cas del Sindicat d’Institucions Penitenciàries (SIP) revifa després d’un temps amb poca activitat, amb Joan Ramon Rodríguez com a president. Pel que fa al Sindicat Penitenciari Andorrà (SPA) Sergi Teixeira continua al capdavant i Jordi Fius s’incorpora a la direcció.

Així queda reflectit en l’edicte publicat al BOPA on s’anuncien les noves juntes de totes dues organitzacions. Pel que fa al SIP, Joan Ramón Rodríguez serà el president i de segon tindrà Abel García. En la direcció, però, també hi figuren Ismael Alarcón, antic director adjunt de la presó, com a secretari, i Joan García com a tresorer. Tanca l’òrgan, com a vocal, Jamaica Artuñedo.

Per la seva banda, l’SPA continuarà amb Sergi Teixeira com a secretari general. Qui entra a la junta és Jordi fius, que es convertirà en el primer secretari. Completen la direcció el tresorer David Bernaus i els vocals Vanessa Teruel i Antoni Doval.

Accés principal al centre penitenciari.

Relacionat

Comandaments penitenciaris reactiven un dels sindicats per evidenciar el seu malestar

Etiquetes

Comentaris

Trending