Personal del SAAS continua fent ‘extres’ a l’Oficina Covid

La ministra de Funció Pública, que en breu hauria de tenir els suggeriments dels sindicats de l’administració en relació amb les modificacions legislatives que es preparen, es vacuna conscient que rebre el vaccí la fa sentir “més lliure”

Judith Pallarés en el moment de ser vacunada al box 3 del centre de l'antiga plaça de braus.
Judith Pallarés en el moment de ser vacunada al box 3 del centre de l'antiga plaça de braus. Toni Solanelles

Sanitaris i personal del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) continuen donant suport i fent ‘extres’ a l’Oficina Covid. Així ho han assegurat diverses fonts, que afirmen que tot i la reorganització d’aquest relativament nou departament depenent del ministeri de Salut, no s’acaba de poder trobar la fórmula per poder prescindir d’aquestes reforços, que durant molt temps van ser molt més habituals i que van suposar un gran dispendi a les arques públiques.

A nivell de gestió de personal, l’oficina, que té una direcció i una autonomia pròpies, continua donant mal de caps a la ministra de Funció Pública, Judith Pallarés, que també hi té connectat, almenys, un ull. Pallarés ha passat aquest diumenge pel centre d’administració de vacunes. Li tocava rebre la primera dosi del vaccí d’AstraZeneca. La política liberal hauria de rebre en breu dels sindicats de l’administració les aportacions o suggeriments que aquests creguin escaients en relació amb el projecte de llei de modificació de la Llei de la Funció Pública. L’avantprojecte ja està elaborat fa dies i va més enllà de les modificacions obligades pel Tribunal Constitucional. També s’està acabant de perfilar el pla de reestructuració de l’administració.

Sobre totes aquestes qüestions, però, Pallarés no n’ha volgut parlar en sortir de rebre la vacuna. Amb el ‘no toca’ que va fer famós Jordi Pujol, la titular de Funció Pública, que serà l’encarregada els propers dies, almenys segons que està previst, de donar la benvinguda al país als president portuguès i al primer ministre, s’ha mostrat molt contenta de la inoculació. “Una funciona més lliure”, ha dit, tot destacant que cal treballar per assolir la immunitat de grup.

Pallarés ha destacat que “hem d’anar cap aquí”, en el sentit de vacunar-se, i “no continuar tots confinats”. La ministra ha posat l’accent, també, en el fet que “tenim una solució i és la que hem d’agafar” per tornar a la normalitat atès que, ha afirmat, allò de la ‘nova normalitat’ a ella, a la titular de Funció Pública, no la convenç ni poc ni gens.

Comentaris (1)

Trending