Més de 2,5 milions d’euros per millorar les aplicacions informàtiques del Govern

L’executiu ha tret a concurs la renovació del sistema de bases de dades i del programari amb què es gestionen tràmits tan importants com els tributaris o els ajuts socials

El sistema SAP és un en el quals s'han d'introduir millores.
El sistema SAP és un en el quals s'han d'introduir millores.

El Govern vol millorar els sistemes informàtics amb els quals es gestionen diferents tràmits a l’administració de gran importància. Entre ells, els processos tributaris o d’atorgament d’ajuts socials. Per això ha tret a concurs els treballs per actualitzar diferents eines que han de permetre agilitzar els processos. En total, una inversió superior als 2,5 milions d’euros.

El primer dels concursos té com a objecte renovar el sistema de base de dades que actualment s’utilitza per “donar cobertura a processos tributaris, d’ajuts socials, de la gestió i selecció de recursos humans, de formació i de patrimoni”. En concret, actualment s’utilitza el sistema SAP i es vol migrar al SAP HANA, del qual s’ha d’actualitzar les llicències.

En aquest cas, el concurs està dividit en dos lots. El primer, l’actualització de les llicències, amb un cot estimat de 780.000 euros. El segon, la migració de les bases de dades, a un cost previst d’uns 570.000 euros. Per tant, en total, 1,35 milions.

La segona licitació preveu la contractació de les llicències per emprar l’eina Appworks així com les tasques per integrar els actuals sistemes en ella. Com en l’anterior concurs, hi ha dos lots, amb una estimació de 865.000 i 454.000 euros respectivament. En total, doncs, 1,319 milions.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending