Marc Pons plega de l’AR+I

La institució presidida per la ministra d’Educació en funcions busca un gerent per agafar el relleu del fins ara màxim responsable, que inicia una nova aventura professional al Canadà

Marc Pons, encara gerent de l'AR+I.
Marc Pons, encara gerent de l'AR+I. SFGA

El fins ara gerent d’Andorra Recerca i Innovació (AR+I), Marc Pons, inicia una nova aventura professional al Canadà i, en conseqüència, abandonat la plaça. Per aquest motiu la institució presidida per la ministra d’Educació en funcions, Ester Vilarrubla, cerca recanvi. Les persones que estiguin interessades en ocupar el lloc del fins ara gerent, que també dirigeix la Fundació Actua Tech, poden fer arribar els seus currículums a l’AR+I fins al 22 de març.

Almenys formalment, no està definida la data de sortida de la institució de Pons, encara que les fonts consultades han assegurat que sí que està previst que el fins ara gerent de l’AR+I deixi “properament” la institució. Abans, però, s’ha volgut posar en marxa el procés de selecció del seu recanvi. No està clar si Pons participarà en aquest treball selectiu i tampoc no ha transcendit si d’alguna manera o altra el fins ara gerent fa algun tipus de reserva futura de la plaça.

Per poder optar al càrrec s’ha de tenir la nacionalitat andorrana o bé tenir la nacionalitat espanyola, francesa o portuguesa; i tenir la condició de treballador públic indefinit, i exercir una activitat al si del sector públic andorrà. Segons l’edicte que publica aquest dimecres l’AR+I al BOPA, els aspirants a la gerència de la institució han de posseir una titulació oficial d’Ensenyament Superior, de nivell 4 del MATES, 7 del MAQ, o superior; han de gaudir d’experiència demostrable en l’àmbit de la gestió i l’administració d’entitats públiques i/o privades; el lideratge i gestió d’equips i de persones; competència comunicativa, oral i escrita, en català equivalent al nivell C1 del Marc europeu comú de referència per a les llengües (CEFR); competència comunicativa, oral i escrita, en anglès, francès i castellà equivalent al nivell B2 del Marc europeu comú de referència per a les llengües (CEFR). Queden exemptes de presentar el diploma les persones que hagin completat estudis fins a batxillerat en llengua anglesa, francesa o espanyola respectivament.

Les competències psicoprofessionals que es demanen són direcció i gestió, planificació i organització, treball en equip, negociació, establiment de relacions, confiança i seguretat en si mateix, flexibilitat, comunicació en diferents entorns, gestió i coordinació de reunions, pensament crític i capacitat resolutiva. Tot allò que es demana s’ha de poder acreditar documentalment, com també un certificat d’antecedents penals o un certificat mèdic oficial.

Les bases exactes de la convocatòria s’han de demanar explícitament a l’AR+I. No obstant, i de forma més genèrica, es valorarà Es valorarà l’experiència professional i competència relacionada amb les funcions de gestió (20%); la formació, experiència i competència en l’àmbit de la gestió i la transformació d’equips (20%); l’experiència i competència en la gestió del marc legal del sector públic (15%); l’experiència professional i coneixements relacionats amb projectes del món de la recerca (15%); l’experiència professional i coneixements relacionats amb projectes del món la innovació (15%); i l’experiència i competències en l’àmbit de comunicació i de les relacions internacionals (15%).

Documents

Comentaris (4)

Trending