Lluís Anguita continuarà presidint el sindicat de l’administració general

La junta actual del Sipaag, amb petits retocs, és l’única que ha presentat candidatura davant l’assemblea d’aquest dimecres

Marta Pujol i Lluís Anguita, de la junta del Sipaag.
Marta Pujol i Lluís Anguita, de la junta del Sipaag.

El Sindicat de personal adscrit a l’administració general (Sipaag) tindrà vocació continuista. Si no hi ha cap canvi de darrera hora -poc previsible ara per ara-, l’actual president, Lluís Anguita, continuarà liderant l’organització. La junta directiva actual del Sipaag és l’única que ha presentat una candidatura davant l’assemblea que s’ha de celebrar aquest dimecres.

Transcorreguts amb escreix els dies establerts en els estatuts, no s’ha presentat cap altra llista amb vocació de fer-se càrrec del sindicat. Tot i això, si a darrera hora, i encara que fora dels terminis, hi hagués algun grup de persones disposats a assumir les regnes de l’organització sindical, la junta actual estaria disposada a tractar la qüestió o a integrar les persones interessades en la nova candidatura.

En principi, i a excepció de petits retocs, hi haurà continuïtat. L’elecció de la nova junta és el plat fort de l’assemblea que està prevista per aquest dimecres a la tarda (18 hores en primera convocatòria, mitja hora més tard en segona) a la sala d’actes del centre cultural de la Llacuna. Durant l’assemblea la junta sortint té intenció de fer un balanç de la feina feta i presentar els comptes. Alhora, s’haurà de fixar la nova quota d’afiliació.

Comentaris

Trending