Llargues cues a Govern en acabar les cites prèvies a Tràmits

Fins a una cinquantena de persones han estat esperant-se a la porta de l’edifici administratiu de Prat de la Creu en alguns moments en el retorn a la ‘normalitat amb distanciament’

Gent fent cua davant l'edifici de Govern.
Gent fent cua davant l'edifici de Govern. Gabriel Pérez

Encara que avui i més reduidament demà hi continua havent gent que acudeix al servei de Tràmits de Govern amb cita prèvia, ja són les darreres persones que havien demanat amb antel·lació quan podien acudir a l’edifici administratiu a fer algunes gestions. El fet que s’hagin sumat a les persones que tenien programada la ‘visita’ a Govern amb d’altres ciutadans que s’han presentat de manera espontània ha provat llargues esperes.

De fet, en alguns moments puntuals d’aquest matí, s’han ajuntat, amb la distància corresponent, és clar, una cinquantena de persones a les portes de l’edifici de Prat de la Creu, amb la qual cosa la filera pujava carrer Vilanova enllà. Des d’aquest dimarts s’ha suprimit la necessitat d’acudir a Tràmits amb cita prèvia encara que fins demà es prioritzarà qui hagi concertat cita prèviament. Però si avui ja són força residuals els usuaris que tenen hora concertada, a partir de demà gairebé no quedarà ningú.

Com que malgrat el retorn a la normalitat, aquesta s’ha d’aplicar conjugant-la amb el denominat distanciament social d’un metre i mig tirant curt, això ha fet que la cua sigui notable, com a mínim, en les dependències governamentals de Prat de la Creu. També hi ha hagut molta cua els darrers dies a les dependències del departament d’Immigració, atès que els residents temporals han de renovar el permís d’estada de manera presencial.

Comentaris (1)

Trending