Gestors del país reclamen que s’instauri la cita prèvia a Immigració d’una vegada per reduir cues

L’acumulació de persones que han de fer tràmits a l’edifici de l’Obac és molt nombrosa ja des d’abans que obri les portes l’administració

Cua a Immigració durant l'hivern passat.
Cua a Immigració durant l'hivern passat.

No és el primer cop que es fa la demanda. Primer van ser ciutadans, immigrants, fins i tot. Ara ja són gestors del país que, tot i tenir una via preferent davant del servei d’Immigració, reclamen que s’instauri d’una vegada per sempre la cita prèvia a Immigració per tal de poder reduir les cues que cada vegada més sovint es creen a l’exterior de l’edifici de l’Obac i que, amb l’acostament de la temporada d’hivern, aniran a més.

L’acumulació de persones que han de fer tràmits a Immigració és molt nombrosa ja des d’abans que l’administració en qüestió obri les portes. De fet, la filera ascendeix carrer de Ciutat de Sabadell amunt fins la porta del servei de policia o fins i tot més amunt. Les fonts consultades, que han expressat el seu neguit sobre les cues i les hores i hores que cal esperar per poder complimentar les gestions escaients, han assegurat que si la CASS ha acabat podent fer possible la implementació del sistema de cita prèvia, Immigració també ho ha de poder fer.

Usuaris al servei d'Immigració.

Relacionat

Clam perquè s’instauri la cita prèvia a Immigració

Fa uns dies, a preguntes de l’Altaveu, el ministre d’Interior i Justícia, Josep Maria Rossell, ja va manifestar que el fet que les gestions que es fan a Immigració són molt variades i requereixen la complimentació de molts documents, fan molt complexe que es pugui concertar cites de forma prèvia. En tot cas, s’està plantejant de crear una mena d’oficina d’atenció als temporers, com a principals usuaris del servei.

Comentaris (5)

Trending