L’excoordinadora d’Afers Socials es perfila com a directora de l’Institut Nacional d’Habitatge

Mercè Pascual ja és persona de confiança del titular del ministeri i participa del desenvolupament dels seus projectes estratègics

Mercè Pascual durant una compareixença.
Mercè Pascual durant una compareixença. J. A. VILADOT / SFGA

Qui va ser durant el tram final de la legislatura passada coordinadora del ministeri d’Afers Socials, Mercè Pascual, té molts números per dirigir, almenys d’entrada, l’Institut Nacional d’Habitatge que s’està acabant de perfilar. Pascual és persona de confiança del titular del ministeri, Víctor Filloy, i d’altres responsables governamentals i, de fet, ja ocupa un lloc dins del departament amb unes atribucions molt àmplies especialment en el desenvolupament de projectes estratègics.

L’habitatge i el treball d’anàlisi de les normatives que calen al ministeri per a la implementació de diverses qüestions ja formen part de les atribucions de Pascual, una agent de l’administració que des de fa temps està en l’ull de l’huracà del sindicat de personal de l’administració general. Es dóna per fet que quan es posi en marxa l’esmentat organisme que hauria de planificar les necessitats del país en matèria d’habitatge Pascual estarà al capdavant.

De fet, en principi la memòria que acompanya la llei de creació de l’esmentat organisme estableix que seran set les persones que hauran d’integrar el nucli dur de l’Institut Nacional d’Habitatge, amb un director al capdavant i sis persones de diferents àmbits (jurista, arquitecte, economista) que haurien de liderar el projecte, que preveu un cost de funcionament anual de com a mínim 268.000 euros.

Comentaris (9)

Trending