L’equip de relacions especials dependents d’Espot costa 20.826 euros al mes

El muntant inclou sis persones no funcionàries integrades al departament de comunicació i al gabinet del cap de Govern, a les quals cal afegir-hi les nòmines de Sílvia Calvó i Maria Ubach, que són funcionàries

Xavier Espot i Sílvia Calvó, ara cap de gabinet.
Xavier Espot i Sílvia Calvó, ara cap de gabinet. SFGA

Els càrrecs de relació especial que depenen directament del cap de Govern, Xavier Espot, suposa una despesa mensual bruta de 20.826 euros. En aquest muntant s’inclouen les nòmines de sis persones, no funcionàries, que integren el departament de comunicació i el gabinet del cap de l’executiu. En aquest darrer cas caldria sumar-hi les mensualitats de Sílvia Calvó i Maria Ubach.

Calvó ha estat designada cap de gabinet i Ubach ambaixadora en funcions de consellera diplomàtica del cap de Govern, una funció fins ara no incorporada en l’entramat administratiu del Principat però molt habitual en altres estats. Aparentment, en ser totes dues funcionàries no es publicita el seu salari, a diferència de les persones de relació especial no funcionàries de les quals sí que en publica la retribució el BOPA d’aquest dimecres.

Al gabinet del cap s’hi manté Maria Baró (3.240 euros bruts al mes) i s’hi incorpora ara Creu Rossell (4.350 euros), que la darrera legislatura va ser cap de comunicació. Aquesta funció la desenvolupa des d’aquest dimarts Xavier Palma (5.181 euros), procedent del comú d’Andorra la Vella. Com a tècnics de comunicació s’hi mantenen Miquel Margalef i Carlos Gallardo, i s’afegeix Clàudia Campos. Aparentment tots tres haurien de cobrar el mateix: 2.685 euros bruts mensuals.

Comentaris (17)

Trending