Les eleccions a la comissió de seguiment del pla de pensions, suspeses per la Covid-19

L’òrgan va presentar un protocol sanitari per poder fer els comicis evitant el risc de contagi però Salut no l’ha validat

Façana de l'edifici administratiu de Prat de la Creu.
Façana de l'edifici administratiu de Prat de la Creu. Toni Solanelles

La renovació de la comissió de seguiment del pla de pensions dels funcionaris haurà d’esperar. Les eleccions que s’havien de celebrar aquest dimecres han estat anul·lades, ja que no es podia garantir el compliment de les mesures per evitar el risc de contagi amb el coronavirus. En concret, el ministeri de Salut no va aprovar el protocol sanitari que havia presentat la comissió per fer els comicis amb seguretat.

La cita electoral estava prevista per aquest dimecres, després que un primer intent es veiés  frustrat a inicis d’any per la manca de candidatures. Tots els membres que actualment conformen l’òrgan es troben, de fet, fora de mandat. Per això, al setembre es van tornar a convocar els comicis. En aquesta ocasió, hi havia dues llistes per representar el cos general i una pel cos d’Educació. No hi va haver sort ni amb els cossos especials ni amb l’administració de justícia”.

Façana de l'edifici administratiu de Prat de la Creu.

Relacionat

Renovació a mitges de la comissió de seguiment del pla de pensions dels funcionaris

Estava previst que els comicis se celebressin a la sala de tràmits 3 de l’edifici administratiu. S’han topat, però, amb un altre obstacle: el coronavirus. L’expansió de la pandèmia i el fet que s’hagin allargat les mesures restrictives per intentar frenar-la han sumat al fet que el protocol sanitari que des de la comissió es va presentar per tirar endavant les eleccions no ha estat acceptat per Salut, s’ha optat per anul·lar la convocatòria.  

Comentaris

Trending