Renovació a mitges de la comissió de seguiment del pla de pensions dels funcionaris

Hi ha dues candidatures per representar el cos general i una pel d’educació, però cap per a l’administració de justícia i els cossos especials, que passaran a ser representats pel membre respectiu de la comissió de Personal

Façana de l'edifici administratiu de Prat de la Creu.
Façana de l'edifici administratiu de Prat de la Creu. Toni Solanelles

La comissió de seguiment del pla de pensions de la Funció Pública es podrà renovar. Almenys, pel que fa als membres escollits tant per l’administració general com pel d’Educació. Tots dos col·lectius tindran candidatures a la qual podran votar en les eleccions previstes per al 21 d’octubre. En canvi, ni els funcionaris de la justícia ni els membres dels cossos especials han presentat cap aspirant a formar part de l’òrgan.

Els actuals integrants de l’ens es troben fora de mandat. I és que fa uns mesos es van convocar eleccions per renovar-los però no hi va haver cap candidatura. Ara s’ha fet un nou intent. En aquest cas, hi ha hagut una mica més de sort.

L'edifici de Govern, a Prat de la Creu.

Relacionat

Els funcionaris ‘es desentenen’ del seguiment del seu propi pla de pensions

Així, hi ha dues candidatures pel que fa al cos general. Una liderada per Irene González i amb Nicolau Obiols i Maria Antònia Benítez de suplents. L’altra, amb Dolors Iglesias com a cap de llista i Salustià Chato i Anna Cortina en posicions de suplents.

Pel que fa al cos d’educació, també hi ha una llista. Està liderada per Albert Maluquer, amb el suport de Bruno Bartolomé i Pilar Capdevila com a suplents.

En canvi, ni l’administració de justícia ni els cossos especials tindran cap candidatura a la qual votar. Novament, no se n’ha presentat cap. Per tant, a partir d’ara, vist que “les persones que actualment representen aquests col·lectius han exhaurit el seu mandat i el termini de pròrroga màxim de sis mesos (...) seran considerats membres de la comissió de seguiment del pla de pensions en substitució d’aquests, les mateixes persones que els representen a la comissió consultiva de la Funció Pública (ara anomenada comissió de Personal), que estiguin adscrits als mateixos col·lectius i, en el seu defecte, els partícips de més edat formant part del col·lectiu afectat”.

Edifici de Govern a Prat de la Creu.

Relacionat

Nou intent per renovar la comissió de seguiment del pla de pensions de la funció pública

Les eleccions tindran lloc d’aquí a una setmana. Es podrà votar a les urnes que es posaran a la sala de tràmits 3 de l’edifici administratiu (de vuit del matí a vuit del vespre).

Etiquetes

Comentaris

Trending