Nou intent per renovar la comissió de seguiment del pla de pensions de la funció pública

Les eleccions s’han de celebrar el 21 d’octubre, després que en els que es van convocar pel febrer no es presentés cap candidatura, fet que fa que els actuals integrants estiguin en pròrroga de mandat

Edifici de Govern a Prat de la Creu.
Edifici de Govern a Prat de la Creu. Altaveu

La comissió de seguiment del pla de pensions dels funcionaris es renovarà en unes eleccions que s’han de celebrar el proper 21 d’octubre. El procés electoral s’ha activat ja amb la publicació al BOPA de la convocatòria dels comicis, que han de servir per renovar un òrgan els integrants actuals del qual es troben en pròrroga de mandat. I és que, en la darrera convocatòria, no es va presentar cap candidatura.

En la reunió de la comissió del passat dia 15, es va acordar la fixació d’una nova data per a les eleccions que han de servir per renovar l’òrgan, que controla el funcionament del pla de pensions que garanteix part de la jubilació dels treballadors públics, segons la llei aprovada l’any 2014. De fet, els actuals integrants es troben fora de mandat perquè, en els comicis convocats el passat maig, no es va presentar cap candidatura.

L'edifici de Govern, a Prat de la Creu.

Relacionat

Els funcionaris ‘es desentenen’ del seguiment del seu propi pla de pensions

A banda, posteriorment no es va poder iniciar cap altre procés electoral a conseqüència de l’esclat de la crisi sanitària provocada pel coronavirus. Per això, ara s’ha fixat una nova data, que serà el dimecres 21 d’octubre.

A partir d’ara, s’engega el calendari electoral. Aquest mateix dimecres s’ha publicat el decret de convocatòria així com el llistat d’electors. S’obre, a banda, un període d’una setmana per a la presentació de candidatures, que finalitzarà el proper dimecres. Aquestes s’oficialitzaran, després de les pertinents comprovacions, el dia 14. Ja el 21, tindran lloc els comicis, sempre que hi hagi aspirants als càrrecs.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending