La Covid es torna a colar al servei de Tràmits de Govern

Un positiu i quatre confinats entre els funcionaris, que va dies que van de corcoll per l’alta demanda dels administrats que volen fer gestions diverses

El servei de Tràmits del Govern en una imatge d'arxiu.
El servei de Tràmits del Govern en una imatge d'arxiu. ARXIU

Un funcionari positiu de Covid i quatre més confinats com a contacte al servei de Tràmits de Govern minven un departament que té més feina que mai alhora que genera cert neguit que no hi hagi pogut haver algun contagi més tot i que, segons les fonts, el respecte a les mesures anticoronavirus és molt elevat i l’estona que es comparteix amb els usuaris és força poca.

La qüestió més problemàtica, asseguren les fonts, és el fet de perdre efectius, de reduir el nombre de recursos humans. Tràmits, a Govern, té molta feina. Es fan gestions de tot tipus, segons les fonts, i els darrers dies s’ha detectat una elevada tramitació de la burocràcia necessària arran de la compra-venda de vehicles.

També hi ha neguit en algun que altre centre educatiu. En aquest sentit, al cicle de primer nivell de l’Escola andorrana de Santa Coloma han hagut de tornar a instaurar la mascareta com a obligatòria -situació que hi ha altres escoles que també tenen- en detectar un repunt de casos. Hi ha tres classes confinades, però només parcialment. La incidència del virus va ser tan alta el mes d’octubre passat que hi ha molts escolars que ja van superar la malaltia llavors.

Per tant, aquells que ja van passar el coronavirus no són enviats a casa, ni tan sols per precaució, i continuen fent classe amb tanta normalitat com es pot. Això sí, segons que han explicat les fonts consultades, quan el virus entra al centre fa estralls. Hi ha moltes relacions familiars entre integrants de la comunitat educativa colomenca que faciliten la propagació del virus. Ara mateix, per exemple, la direcció estaria confinada per positivitat a la Covid.

Comentaris (3)

Trending