Col·lapse de cites prèvies per a professionals a Immigració

Els gestors que aconsegueixen un forat valoren positivament el nou format del servei, però aconseguir una cita pel que queda de novembre i tot el desembre és gairebé ja impossible

La cita prèvia és només per a empreses i professionals.
La cita prèvia és només per a empreses i professionals.

El format de cita prèvia per a empreses que es va posar en marxa la setmana passada al Servei d’Immigració rutlla. Rutlla tant que ja s’ha col·lapsat. Els gestors o representants d’empreses que han aconseguit fer-se amb un forat per poder acudir davant l’administració ho troben un avenç significatiu i consideren que la cita funciona. El problema esdevé, ara ja, en poder trobar un forat.

Diversos gestors i empresaris han explicat que els és impossible aconseguir una cita pel que queda de mes de novembre i per tot o bona part del desembre, amb la qual cosa les cues no amainaran. De fet, per al públic en general, les hores d’espera són una constant i, també, la pressió a la qual està sotmès el personal que presta el servei.

Mentrestant, s’ha dit, per als professionals que han obtingut la cita, l’avenç és remarcable. De forma usual, els representants dels empresaris disposen d’uns trenta minuts per fer gestions. I tot el que poden fer en aquest temps és benvingut i s’avança. La dificultat, ara, és poder aconseguir la cita.

Comentaris

Trending