Cita prèvia per a tots els tràmits de la CASS

La parapública fa un balanç positiu del primer mes del sistema, centrat a gestions de caràcter tècnic, i ha decidit ampliar-ho a totes les interaccions, demanant hora al telèfon 870 807 o a la web de l’entitat

Comentaris

Façana de la CASS, al carrer Joan Maragall d'Andorra la Vella.
Façana de la CASS, al carrer Joan Maragall d'Andorra la Vella. Toni Solanelles

La Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS) ha fet una valoració molt positiva del primer mes de funcionament del sistema de cita prèvia, centrat en departaments de caràcter tècnic. Tant que, de fet, ha decidit ampliar-lo a tots els tràmits presencials. A partir de dilluns caldrà demanar-la per qualsevol gestió.

Des de la parapública s’ha expressat la satisfacció per com s’ha desenvolupat aquesta iniciativa les darreres setmanes. Per això, s’entén que cal ampliar-la a tota la resta de tràmits que els usuaris han de realitzar a les oficines del carrer Joan Maragall. Des del dilluns, quan toqui fer alguna gestió s’haurà de demanar hora de forma anticipada.

La CASS habilita, doncs, el telèfon 870 807 per fer aquesta petició. També es podrà realitzar a la mateixa web de la companyia o, de forma presencial, a la recepció de les oficines.

A banda, es recorda als pensionistes residents a l’estranger que han de presentar una fe de vida aquest mes. El tràmit es podrà fer per videotrucada. Qui vulgui fer servir aquesta opció pot demanar hora al telèfon 870 834.

Etiquetes

Comentaris

Trending