Els ‘candidats del Sipaag’ guanyen les eleccions a la mútua de funcionaris

Miquel, Arnaus i Iglesias seran els representants dels treballadors públics, en cadascun dels nivells, a la comissió de gestió de la caixa comuna

Imatge del correu que s'ha distribuït aquest migdia.
Imatge del correu que s'ha distribuït aquest migdia.

Carles Miquel, Josep Maria Arnaus i Dolors Iglesias seran els representants dels treballadors a la comissió de gestió de la mútua dels funcionaris. Aquest migdia, després de repassar el recompte, la secretaria d’Estat de la Funció Pública ha fet públics els resultats, sense entrar en detalls, només anunciant quines han estat les candidatures guanyadores.

Això vol dir, en certa forma, que les llistes avalades pel Sindicat del personal adscrit a l’administració general (Sipaag) han estat les guanyadores per davant de les que representaven, en els grups funcionarials B i C, els cossos especials. Entre el grup funcional A, corresponent als funcionaris d’alta direcció, només hi havia una candidatura, la liderada pel director de l’Oficina de l’Energia i el Canvi Climàtic, Carles Miquel.

Vista la fractura que hi ha entre els representants sindicals, caldrà veure si els impulsors de les candidatures avalades per la plataforma sindical acaten el resultats o adopten algun tipus d’acció per impugnar els resultats.

Comentaris (7)

Trending