Acudeix a l’hospital a recollir una amiga borratxa i acaba detingut per ‘liar-la’

L’home, un resident de 40 anys, va ser arrestat en excedir-se amb els agents quan li van demanar sobre la situació amb què es trobava la dona

-
-
La policia va haver d’acudir a altes hores de la matinada de Sant Joan a l’exterior d’un local d’oci nocturn d’Andorra la Vella. Hi havia una noia que es trobava malament. L’alcohol en tenia la culpa. Una vegada traslladada al centre hospitalari, es va alertar un amic de la dona perquè se’n fes càrrec. Arribat a l’hospital, i davant d’una reacció desproporcionada davant els agents que li van demanar per la situació de la dona, va acabar detingut l’home que s’havia de fer càrrec de la indisposada.

Els fets van iniciar-se poc després de les 4 de la matinada de dilluns passat. La policia va acudir a l’exterior d’un local d’oci de la capital atès que hi havia una dona que presentava un fort estat etílic. Una vegada els especialistes d’urgències de l’hospital es van fer càrrec de la dona, els agents van contactar amb un amic seu, un home resident de 40 anys, perquè se’n fes càrrec una vegada els metges li donessin ‘l’alta’.

Quan l’amic va arribar a l’hospital, els agents es van interessar per la situació que envoltava la embriaguesa de la dona. L’home, però, lluny d’explicar correctament el que fos hauria tingut una reacció desproporcionada envers els serveis mèdics i els agents de policia, profereix amenaces i insults envers els agents interventors i va oposar una forta resistència al seu control. Per això va acabar arrestat, a 1/4 de 7 del matí, acusat dels presumptes delictes contra la funció pública, contra la llibertat i contra l’honor.

Aquesta és una de les set detencions que hi va haver durant la setmana passada. La darrera es va dur a terme a primera hora d’aquest diumenge a Escaldes. Un home resident de 26 anys va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física. La policia va ser requerida per una alteració de l’ordre públic en la terrassa d’un local de restauració. 

Una vegada personats en l’indret, els agents interventors van esbrinar que la persona que acabaria detinguda, desprès d’haver tingut una discussió per un tema aparcament amb un agent de circulació, posteriorment aquesta mateixa persona es discuteix amb dues altres (una d’elles menor) que es troben en el mateix lloc, i dona un cop de peu a la zona de les costelles del menor. En el moment dels fets, el detingut es trobava sota la influència de begudes alcohòliques.

 

Comentaris (1)

Trending