Acaba la treta de pintura i òxid del vell Fargo i ara s’iniciarà la restauració

Prop d’un centenar i mig de persones han participat anònimament en les donacions per fer realitat el projecte impulsat per Velles Cases Andorranes

Comentaris

-
-
Les tasques de retirada de pintura i òxid del vell Dodge Fargo que va ser el primer vehicle que va portar turistes ‘en massa’ des de França cap al Principat a mitjan segle passat ha finalitzat aquest dijous. La setmana que ve el vehicle tornarà a la planxisteria que col·labora amb Velles Cases Andorranes per iniciar els treballs de restauració pròpiament dits.

De la treta de la pintura i òxid prèvia a poder restaurar el Fargo se n’han fet càrrec dos operaris del COEX. El projecte que impulsa Velles Cases Andorranes entrarà en una nova dimensió a mitjan de la setmana que ve, segons que ha anunciat el president de l’associació, Claude Benet. La campanya per aconseguir suports i fons per retornar el vehicle al seu estat original o similar continua en marxa.

Benet ha explicat que 130 persones han participat en les donacions, més enllà d’empreses i persones com Ski Andorra, COEX, Mauca, Sergi Mas, Jean Luc Herbert, Crispi, Carles Flinch, International Club d’Andorra i els comuns d’Andorra. Les aportacions es poden continuar fent al compte corrent de MoraBanc número AD60 0007 0039 0001 4804 9018. Les litografies que ha il·lustrat Sergi Mas expressament per a la campanya de restauració del Dodge es començaran a repartir entre els donants a partir del 9 de març.

Etiquetes

Comentaris

Trending