Cinquanta infants i adolescents reclamen en cadena la continuïtat del Prat Gran

(AMB VÍDEO) Els impulsors de la mobilització ja han recollit 400 signatures de suport i convoquen una concentració dimecres vinent davant el comú

Un moment de la cadena humana.
Un moment de la cadena humana.

Una cinquantena d’infants i adolescents han pres part de la cadena humana amb la qual han volgut reivindicar que no es tanqui el Prat Gran d’Encamp. Els joves impulsors de la mobilització, que ja han recollit unes 400 signatures reclamant la continuïtat de l’espai verd, han avançat que la setmana vinent volen convocar una manifestació davant del comú per aconseguir que “ens escoltin i ens facin cas”.

La cita era a les cinc de la tarda i, amb algunes dificultats, a poc a poc el grup liderat per l’Ariadna Blanch, que ha impulsat la recollida de signatures, ha aconseguit aplegar prop d’unes 50 persones entre nens i adolescents que han volgut deixar clar que “volem el nostre parc”. La jove ha deixat clar que “no hi estem d’acord amb la decisió” de tancar un recinte on “tots hem viscut molts bons moments”.

Sobre la cadena humana, ha apuntat que “estic contenta amb la gent que ha vingut” i, per això, els nois ja han avançat que continuaran fent accions per salvar el seu espai de jocs. “Si cal, repetirem això molts cops. Confio que ens facin cas i no hi vull perdre l’esperança”, ha explicat.

Un altre dels organitzadors de la cadena humana és Iago López, de l’escola andorrana de segona ensenyança. “Recollim firmes per rescatar el parc”, ha manifestat. En aquest sentit, ja són unes 400 les signatures que s’han aconseguit -tot i que de forma oficiosa, ja que en cap moment demanen el número del passaport o d'altres documents d'identitat- i la idea és poder-les portar al comú. El que tenen clar és que “ens han d’escoltar”.

Per això, la propera mobilització serà dimecres vinent. En aquest cas, es vol fer una concentració davant el comú i esperen que, llavors, puguin parlar amb algun responsable de la corporació.

Comentaris

Trending