Trenta usuaris en la prova pilot de l’app mou_t_b

FEDA vol que l’aplicació reuneixi en un futur informació sobre busos, bicicleta elèctrica, punts de càrrega de vehicles elèctrics i aparcaments

-
-

FEDA ha iniciat la fase de prova de la futura aplicació mou_t_b, la plataforma que ha de donar informació dels diferents serveis de transport públic al país. Fins a una trentena d’usuaris participen en aquesta iniciativa i, d’aquesta forma, podran descobrir les funcionalitats del sistema, així com fer comentaris i suggeriments per millorar-lo abans que es posi oficialment en marxa.

La companyia parapública ha escollit aquestes 30 persones després de fer una crida per buscar la seva col·laboració a través de les xarxes socials. En una primera fase, l’app estarà principalment orientada a l’ús del transport públic, el primer servei que s’ha incorporat a la plataforma. Actualment es pot consultar el recorregut més adient per anar d’un punt a un altre dins del Principat fent servir les línies de bus nacionals. Així mateix, l’aplicació informa de l’horari previst d’arribada de l’autobús i del temps que es triga a fer el trajecte.

Mou_t_b, però, s’ha concebut com a plataforma de mobilitat intermodal, i per tant, en les següents fases integrarà també altres modalitats com els punts de càrrega de vehicles elèctrics, les parades del servei de bicicleta elèctrica compartida, Cicland, i també la informació dels aparcaments del país. Per tant, des de FEDA s’assegura que en una única plataforma es podrà oferir informació més global als usuaris i permetre una mobilitat més fàcil i sostenible.

Comentaris

Trending