“140 euros una hora, 70 mitja hora i 100 euros tres quarts”

Anuncis en una pàgina d’Internet que facilitava directament un telèfon mòbil andorrà eren l’esquer per atraure clients per al pis-prostíbul d’Escaldes

-
-
On estava ubicada, és a dir, on exercia, i quines eren les tarifes. I la disponibilitat. Són les tres qüestions per les quals més demanaven els clients, potencials o no, que contactaven amb la dona que es prostituïa de manera habitual en un pis d’Escaldes com a part del que suposadament ha resultat ser una xarxa dedicada a la prostitució i que va ser desmantellada ara fa un parell de setmanes. La presumpta ‘cervell’ de l’entramat, la ‘madame’ del pis-prostíbul, és a la presó des del 30 de març.

“140 euros una hora, 70 mitja hora i 100 euros tres quarts.” Era una de les explicacions que tot sovint oferia la dona que exercia de manera usual la prostitució a l’edifici Avet Verd de l’avinguda Fiter Rossell. La policia, segons que ha pogut saber l’Altaveu, té registrades nombroses comunicacions que suposats clients feien a un telèfon, un número de mòbil andorrà, que apareixia en una web de contactes, a Internet. Les tarifes incloïen “tots els serveis”, sense que s’especifiqui quins són, i en algunes de les converses, molt breus, és clar, també s’evidencia que si calia, pagant una mica més (200 euros l’hora) i assumint el cost del taxi per tornar a casa els serveis sexuals també s’oferien al domicili del client.

Per telèfon els clients també contactaven amb la dona -per missatges de text també- per avisar que arribaven o per aclarir el pis on havien de pujar, on havien d’acudir. I si era l’escala dreta o esquerra, per exemple. De vegades la dona fins i tot alertava alguns dels clients que deixés d’estar a la porta del pis com un guardià perquè havia de sortir-ne un altre client i no es tractava que es trobessin al replà com aquell que no vol la cosa.

La policia continua treballant en l’anàlisi de la documentació obtinguda en els registres domiciliaris després d’haver fet un detallat control de comunicacions

Els clients, tarifes a banda, solien interessar-se per la ubicació i la discreció del pis-prostíbul. “És bastant discret, sí.” “Estem a Escaldes, a Andorra.” “A la zona de l’hospital.” O directament es referien a l’establiment de restauració que hi ha als baixos de l’edifici. També cridava l’atenció als suposats clients si la dona que apareixia fotografiada a l’anunci d’Internet era la mateixa que els atenia al telèfon. La resposta solia ser, segons que ha pogut saber aquest mitjà, sempre positiva. I a vegades la dona especificava que “som dues amigues” i per tant també s’oferia el servei dúplex. De fet, algun client demanava directament poder fer un trio, petició que anava acompanyada d’una demanda de temps per localitzar la segona noia (la resposta era molt ràpida en el temps, per això).

Si es regeix per la disponibilitat de la dona, la freqüència de serveis podia ser força alta. De fet, tot sovint la comunicant demanava al seu interlocutor si volia acudir al pis a l’instant o al cap de mitja hora. I el client de vegades accedia (“trigo el temps just de pujar de Sant Julià” o “estic a Encamp, em dutxo i baixo”, podrien ser algunes respostes tipus) o altres cops s’ho volia pensar millor. A banda de la dona que va ser localitzada al pis quan va esclatar l’operació policial -i que probablement seria ucraïnesa com la ‘madame’-, esporàdicament també es prostituïen al pis altres dones que habitualment accedien al Principat des de la Seu.

La policia continua treballant en el cas per analitzar tota la documentació que es va comissar fa tot just quinze dies i per donar resposta a les peticions d’indagació o noves diligències que formalitza o pugui formalitzar la batlle que instrueix l’afer, i que està sota investigació, a partir de les queixes d’alguns veïns pels sorolls i molèsties que causaven alguns dels visitants, des de final de l’any passat.

Alguns veïns de l'edifici Avet Verd estaven molestos amb certs 'visitants desconeguts' però mai no van pensar el 'negoci' que hi havia en un dels pisos del bloc.

Relacionat

Clients amb la cua entre cames
-

Relacionat

La Batllia empresona la suposada ‘madame’ i allibera el segon detingut pel cas de prostitució d'Escaldes
-

Relacionat

Acció Feminista reclama una llei que permeti castigar els clients de prostitució
Imatge de 'portada' del portal web a través del qual es promocionava l'organització a Internet.

Relacionat

Els ‘amos’ del negoci de prostitució d'Escaldes feien servir una web de contactes com a esquer de clients

Comentaris

Trending