Acció Feminista reclama una llei que permeti castigar els clients de prostitució

El col·lectiu celebra la rapidesa amb que les autoritats judicials i governamentals haurien actuat en la desarticulació d’una xarxa que afavoria el proxenetisme amb base a Escaldes

-
-
Acció Feminista d’Andorra insta les institucions a implementar una legislació que persegueixi i castigui els clients de prostitució i, alhora, que permeti imposar, també, les “penes màximes als proxenetes”. El col·lectiu feminista fa un clam per lluitar contra la “xacra” que al seu entendre és la prostitució alhora que celebra la celeritat amb la qual les autoritats judicials i governamentals haurien actuat per desarticular la xarxa que operava en un pis d’Escaldes.

A través d’un comunicat, Acció Feminista “felicita el Servei d'Ordre i la Batllia, per la rapidesa amb la que han portat la investigació i han desmantellat aquesta xarxa derivada del tràfic d'éssers humans i en concret de dones pobres, així com el departament d'Afers Socials pel suport prestat”. A aquest departament li demanen que “protegeixi i faci un seguiment de la situació de les víctimes d'aquest cas, entre les quals hi ha persones vulnerables (una dona gran i un menor), i no es criminalitzi les dones prostituïdes”.

L’associació també insta les institucions, com s’ha dit, “a continuar  lluitant contra aquesta xacra, perquè castigui amb les penes màximes els proxenetes i persegueixi els clients, implementant una legislació clara en aquest sentit”. Alhora, “des d’Acció feminista d’Andorra, també demanem als  mitjans de comunicació escrits que deixin de publicar anuncis afavorint la prostitució, i així, no contribueixin a divulgar una pràctica que vulnera els drets de les dones”.

 

Comentaris (4)

Trending