La Seu aprofita el dia de Meritxell per iniciar una campanya de ‘tax free’

Es tracta d’un projecte digital totalment nou de devolució de l’IVA a través del telèfon mòbil

Una vista panoràmica de la Seu d'Urgell.
Una vista panoràmica de la Seu d'Urgell. TURISME LA SEU

La Seu d’Urgell aposta fort per captar el públic andorrà en un dia festiu com el d’aquest dimecres, i també a partir d’ara. Per això ha decidit posar en marxa la campanya ‘Tota la Seu tax free’, coincidint amb la jornada comercial ‘Botigues al carrer’, que permetrà la devolució de l’IVA a través del mòbil.

En el marc de la iniciativa comercial ‘Botigues al carrer’ que se celebrarà aquest dimecres a la Seu d’Urgell, festivitat de Meritxell a Andorra, l’ajuntament català posa en marxa la campanya ‘Tota la Seu tax free’, segons informa aquest dimarts en un comunicat.

Així, a través de l’empresa Woonivers, es convida a partir d’aquest dimecres a tots els usuaris de Visa i Andbank a fer ús de la seva aplicació en els comerços participants per obtenir la millor experiència de compra a la ciutat amb els màxims beneficis de reemborsament.

La campanya ‘Tota la Seu tax free’, d’activació del comerç de la Seu d’Urgell, tindrà una durada de sis mesos, la qual tant l’ajuntament urgellenc com el comerç local i l’empresa Woonivers esperen que sigui un èxit, així com estar totalment implementada de cara a la pròxima campanya de Nadal.

L’app ‘tax free’ és un projecte digital totalment nou de devolució de l’IVA a través del telèfon mòbil amb l‘objectiu d’atraure nous consumidors a la ciutat i a la vegada potenciar tant el comerç local com el mercat setmanal de dimarts i dissabte.

El ‘tax free’ és encara força desconegut per a la majoria dels comerços urgellencs per la seva complexitat i la manca de temps per tramitar-lo, assegura l’ajuntament. És per això que amb aquesta app, dirigida bàsicament als veïns d’Andorra, botiguers i marxants de la Seu d’Urgell podran oferir un descompte addicional a través de la devolució de l’IVA.

Es tracta d’una eina 100% digital i gratuïta que opera des del mòbil del consumidor, de tal manera que el comerç no necessita fer cap canvi en els seus processos ni assumir cap cost.

Comentaris (5)

Trending