“Xafar carrer”

El PS engega la campanya “Andorra es mereix més” amb la qual volen visitar les diferents parròquies per copsar inquietuds i propostes de la ciutadania a banda de demostrar que “els problemes actuals tenen solucions si hi ha voluntat política”

Les eleccions cada cop són més properes. I els partits, lògicament, es mobilitzen. Un d’ells és el PS, que ha engegat la campanya “Andorra es mereix més” amb l’objectiu d’intentar connectar amb la ciutadania. Surten a “xafar carrer” per parlar amb la gent, escoltar les seves preocupacions i inquietuds i, fins i tot, recollir idees per completar el programa electoral. Aquest dijous el president parlamentari, Pere López, ha recorregut Encamp, acompanyat dels consellers comunals David Rios i Enric Riba i de la vocal de l’executiva Marta Pujol.

“Volem passejar, trobar-nos amb ciutadans, entrar a comerços perquè ens diguin com veuen les coses i els puguem escoltar”, ha explicat el líder socialdemòcrata. Ja es va fer una primera sortida dimarts a Andorra la Vella i aquesta és la segona. Al llarg dels pròxims mesos, es vol recórrer “tot el país i totes les parròquies”. També amb un objectiu clar: “Notem un desencís general i el que volem és impulsar un esperit positiu; fer saber que els problemes tenen solució si hi ha un Govern amb voluntat política”.

I aquestes dificultats són les ja habituals. L’habitatge, recorda López, i vinculat la pèrdua del poder adquisitiu que pateix bona part de la població. “El futur de la gent no ha de ser la resignació sempre que des dels poders públics s’actuï de forma diferent”, ha afirmat el conseller general del PS i futur candidat a cap de l’executiu en les eleccions generals. “Hi ha una aura de negativitat i la sensació que la política no pot solucionar els problemes i volem desmentir aquest desencís”, ha comentat.

Uns comicis que, no es pot amagar, estan a la ment dels responsables de la formació quan han decidit engegar aquesta iniciativa. I, malgrat això, López afirma que “no busquem vots”. El que es vol, assegura, és “completar el programa perquè reculli el que realment necessiten els ciutadans”.

En aquestes primeres passejades, López assegura que s’han confirmat les sensacions. “Un tema central que ens expliquen és l’habitatge i, després, tot el que està vinculat: salaris baixos, pensions, etc...”, ha comentat. Des de la formació es considera que “hi ha solucions” com també és factible ampliar el règim del tercer pagador a tota la població, un altre dels temes que s’han posat sobre la taula en aquestes primeres trobades.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending