Les vistes del veí d’‘El Rubius’

Tomás Arbillaga és un arxiconegut ‘youtuber’ argentí que té més seguidors que l’influencer espanyol; les darreres hores una imatge que ha pujat a la xarxa des de Can Diumenge ha rebut més de 15.500 m’agrada

Per Tomás Arbillaga potser no el coneixen. Si segueixen una mica la febre dels creadors de continguts per YouTube potser la denominació de ‘Robleis’ els sona una mica més. Són la mateixa persona. Un arxiconegut ‘youtuber’ argentí que com altres ‘professionals’ del sector un bon dia va decidir traslladar-se a Andorra. Com ‘El Rubius’ -de residència més recent-, viu a Can Diumenge. De fet, són veïns. Una vista del Principat publicada a les xarxes per Arbillaga s’ha fet viral les darreres hores.

Poca broma. ‘Robleis’ té cinc milions més de seguidors a YouTube que Rubén Doblas. Quinze milions el primer, deu milions el segon. Els seguidors d’un i altre són molt similars. Gent jove. Adolescents en molts casos. La diferència és l’entorn, els indrets dels quals procedeixen aquests fans. El primer té un enorme èxit en l’àmbit estrictament llatí. El segon, està més arrelat a Espanya i l’entorn europeu. Tot plegat fa que el segon estigui més cotitzat que el primer. Dit d’una altra manera. La quantitat de seguidors no fa la qualitat dels patrocinadors i, a la fi, la quantitat de facturació.

Però, amb tot, que Arbillaga ‘pengi’ a les xarxes una vista del centre del país des de la terrassa del xalet on viu a Can Diumenge fa que en poques hores, 15.500 persones -i seran més- hagin evidenciat que han vist la imatge i que, els agrada. Per bé o per compromís. I, ep, ‘Robleis’ no és el ‘youtuber’ resident al Principat que més seguidors té a YouTube. ‘AuronPlay’, àlies del català Raúl Álvarez, té més de 27 milions de subscriptors al seu canal alhora que també col·lecciona una bona colla de seguidors en una xarxa més nova com el Twitch.

Etiquetes

Comentaris (12)

Trending