Velocitat excessiva, llums apagats i alcohol al volant

Policies fan tasques de prevenció a l’exterior d’un local d’oci nocturn i acaben detenint un jove per conducció temerària i una alcoholèmia positiva amb un índex de 2,20

Feien tasques de prevenció a l’exterior d’un local d’oci nocturn del país. Era la matinada de dissabte quan, de cop i volta, van veure aparèixer un vehicle a gran velocitat. Per acabar-ho d’adobar, l’automòbil en qüestió anava amb els llums apagats, representant un perill suplementari per altres usuaris de la via. Com van poder, els agents van fer aturar el vehicle i van iniciar el control pertinent del conductor.

Es tractava d’un jove resident de 22 anys que una vegada va bufar a l’etilòmetre va marcar un índex no pas menor de 2,20 grams d’alcohol per litre de sang. Se’l va detenir per un doble delicte. La conducció temerària, que ara ja està tipificada com a tal, i l’alcoholèmia positiva, que va trigar hores a baixar-li. De fet, va passar a disposició al cap de més temps del que hauria estat necessari, justament, perquè no feia net.

Aquest jove resident és un dels cinc detinguts que hi ha hagut durant el cap de setmana en relació amb l’alcohol al volant. La mateixa matinada de dissabte es van arrestar dos no residents de 60 i 32 anys amb taxes d’1,33 i 1,44. Finalment, diumenge, també a altes hores, la policia va detenir un altre home, no resident de 29 anys, amb una taxa d’1,34 i una dona, resident de 43 anys, amb un positiu de 0,85 grams d’alcohol per litre de sang.

Comentaris (7)

Trending