El veí que es deixa sentir

Residents d’un edifici de l’avinguda Carlemany estan al límit de la paciència amb l’ocupant d’un dels pisos que tot sovint es passa de la ratlla amb el soroll nocturn

Els veïns d’un edifici de l’avinguda Carlemany, en ple centre d’Escaldes, estan farts d’un dels seus col·legues d’immoble. L’home sol fer-se notar de matinada. Més encara: el que sol, és deixar-se sentir, fins al punt que tot sovint els residents als altres habitatges de l’immoble han d’avisar la policia perquè li parin els peus i la contaminació acústica al veí i els deixi dormir.

Aquest dissabte, segons fonts veïnals, un parell de patrulles policials han hagut de fer acte de presència a l’immoble. Dues no pas de cop, sinó una en cadascuna de les dues ocasions que els policies han estat requerits. I no pas de nit, sinó ben entrat al matí i ja fins i tot passat el migdia. Era, sembla ser, una manera de rebel·lar-se contra el que creu la intolerància veïnal. De dia, doncs, la tolerància ha de ser major.

Però tot té un límit, és clar. I la resta d’ocupants, o alguns almenys, han cregut en dues ocasions que l’home s’estava passant. Música a tot drap i finestres ben obertes. De deixar-se sentir s’ha deixat sentir bé. Fins al punt que en dues ocasions, ja s’ha dit, la policia s’ha hagut de presentar a l’edifici per reclamar al veí sonor que fes el favor, si li plaïa si us plau, de reduir els decibels i respectar la convivència veïnal. Que no era de nit, val, però que tampoc calia passar-se.

Comentaris (3)

Trending