Vacunació exprés

Després d’un primer dia d’inoculació dubitatiu amb les noves dosis d’AstraZeneca, aquest dimecres la cua al centre d’administració de vacunes és més que notòria

Després d’un primer dia d’inoculació dubitatiu amb les noves dosis d’AstraZeneca, aquest dimecres la cua al centre d’administració de vacunes, a l’antiga plaça de braus, és més que notòria. La intenció del ministeri de Salut és que se subministrin un miler de vacunes diàries. S’han d’injectar dosis a unes 15.000 persones, per fer baixar la campanya fins als ciutadans de 54 anys. Alhora, s’han de vacunar altres persones amb certs riscos, com diabetis o obesitat.

Encara que amb respecte davant els dubtes que han sorgit sobre el vaccí desenvolupat a Oxford, tots els que estaven fent cua anaven a vacunar-se decidits que a mitjà termini és la solució per protegir-se del virus. Aquests darrers dies la citació de persones està sent molt massiva. A partir de divendres i fins dimarts s’incorporen a la vacunació els professionals de la docència, encara que n’hi ha que han demanat retardar la punxada perquè fins al cap de setmana estan de vacances i fora del Principat.

WhatsApp Image 2021 04 07 at 12.17.19 (1)
Una imatge de la cua, aquest migdia. Toni Solanelles

Aquest dimecres a la tarda, l’Agència Europea del Medicament ha de presentar els resultats de l’estudi que ha fet sobre la relació entre l’administració de la vacuna d’AstraZeneca i els trombes que han patit alguns dels vacunats. I què és el que motiva aquests efectes i com es poden combatre.

Comentaris (7)

Trending