Una cita amb Kiko Rivera

El cantant i DJ, fill d’Isabel Pantoja i del torero Francisco Rivera, actuarà la matinada de dissabte a diumenge a la discoteca Kapital d’Andorra la VellaEl local d’oci aposta per l’estrella televisiva i mediàtica espanyola per donar-se a conèixer i confia a esgotar les 400 entrades que s’han posat a la venda

“Ey, mi gente de Andorra. Nos vemos el 7 de marzo. Tenemos una cita y va haber mucho calambre”. Amb aquestes paraules promociona Kiko Rivera l’actuació que protagonitzarà la matinada de dissabte a diumenge a la discoteca Kapital. El local d’oci ha apostat per una ‘estrella’ televisiva i de la salsa rossa espanyola per a un esdeveniment del qual, més enllà del rendiment econòmic, també confien a obtenir una repercussió a la xarxa que doni “prestigi” a l’establiment.

Durant molts i molts anys, Rivera va ser conegut com a ‘Paquirrín’. Era l’únic fill de la cantant Isabel Pantoja i del malaurat torero Paquirri. Amb el pas del temps, s’ha convertit ell també en una figura mediàtica a Espanya, protagonista de nombrosos programes televisius com ‘Muchachada Nui’, ‘Sé lo que hicísteis...’, ‘Sábado Deluxe’, ‘Tu cara me suena’ o ‘Supervivientes’, entre altres. A banda, també va acceptar ser el company de Santiago Segura a la quarta part de ‘Torrente’.

Més enllà d’això, Kiko Rivera s’ha convertit en un cantant i disjòquei d’èxit. I és en aquesta faceta que ha cridat l’atenció dels responsables de Kapital. Així ho explica un dels seus socis, Carlos Nascimento. “Fa de DJ i també té cançons en directe. Fa tot un show”, comenta, tot recordant que “ens vam posar en contacte a través de les xarxes socials i ho vam tancar tot amb el seu representant”.

Serà el segon cop que Rivera actuï al país; ja ho va fer al Carnaval d'Encamp l'any 2014

Es tracta d’una aposta arriscada, ja que el cost de fer venir un personatge com Rivera és important. En aquest sentit, un DJ a Andorra pot cobrar entre 150 i 300 euros per nit, xifra molt per sota del que demana el fill d’Isabel Pantoja. Tot i això, Nascimento apunta que “busquem un prestigi del local i donar-nos a conèixer entre el públic espanyol”. De fet, avança que si la proposta funciona “buscarem altres estrelles”.

Per ara, no sembla pas que la idea vagi malament. De les 400 entrades que hi haurà disponibles a un preu de quinze euros, s’han venut la meitat i la resta d’espera que es puguin esgotar abans de l’hora del peculiar concert, diumenge, a dos quarts de dues de la matinada. “Esperem omplir”, comenta el soci de l’establiment.

No serà, però, el debut de Kiko Rivera a Andorra. Al contrari, fa cinc anys ja va ser el protagonista convidat a les festes del Carnaval d’Encamp. En concret, va ser l’estrella de l’autòpsia del Rei Carnestoltes que es va celebrar a la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural.

Comentaris

Trending