I tot per un plat petit...

Efectius de bombers s’han hagut de desplaçar al carrer Prat de la Creu per retirar de la façana d’un edifici l’objecte, que amenaçava de caure, davant l’expectació dels veïns i vianants de la zona

Efectius del cos de bombers s’han hagut de mobilitzar a primera hora de la tarda davant l’avís del risc de caiguda d’un element que es trobava a un petit sortint d’un edifici d’habitatges al centre d’Andorra la Vella. Un camió escala s’ha desplaçat a la zona per garantir la seguretat de la façana. La sorpresa ha estat quan han comprovat el que havia provocat la preocupació dels veïns: tot just un petit plat, d’aquests que es fan servir per servir les tasses de cafè.

L’avís s’ha rebut poc abans de dos quarts de tres de la tarda. A un dels espais de la façana hi havia quelcom que es movia. I es temia que pogués caure al carrer, més quan la previsió per aquesta tarda és de risc de xàfecs i d’increment del vent. Calia, doncs, apropar-se a mirar què era.

A la zona s’ha traslladat un camió del cos. Els bombers, amb l’ajuda d’una escala, han pujat fins al sortint de la façana on es veia moure alguna cosa. Els han donat suport fins a tres efectius del servei de circulació de la capital, regulant el trànsit. Durant una estona ha calgut fer circulació alternativa al carrer.

Un cop a dalt, els bombers han pogut trobar l’objecte que havia provocat l’ensurt. Tot just un petit plat. D’aquests que, per exemple, es fan servir per portar les tasses de cafè o te. Els efectius del cos d’extinció l’han agafat i l’han donat a un dels urbans, que se l’ha endut a les dependències comunals.

WhatsApp Image 2023 05 26 at 15.43.03
Els bombers han entregat el platet als urbans.

La intervenció tot just ha durat uns minuts. Això sí, ha aixecat expectació entre els vianants i també alguns veïns de la zona, que ho han seguit des dels balcons. Tot plegat, algú es preguntava si calia tanta mobilització per un simple plat. Tot s’ha de dir, en cas de caure, si ho fa sobre alguna persona, hauria estat, certament, perillós.

Comentaris (2)

Trending