Tocar la gaita als comerços

(AMB VÍDEO) Una banda eixelebrada d’escocesos amb gaites, timbals i faldilles anima l’eix comercial en una nova acció de l’Andorra Shopping Festival

Tocar la gaita. Literalment. Una banda d’eixelebrats escocesos animen aquest migdia l’eix comercial d’Andorra la Vella i Escaldes. Sense manies, sense complexos. Els cinc integrants de The McKensy's Clan Band no tenen cap mena de dubte amb interactuar amb els turistes que desfilen per les avingudes del centre del país o per entrar a les botigues i saludar, a la seva manera és clar, els clients que busquen l’última versió del perfum predilecte o el millor dels complements electrònics.

Amb gaites, timbals i faldilles, un més dels grups, de les txarangues especials i especialitzades que Andorra Turisme ha portat al Principat en una nova acció d’animació emmarcada per l’Andorra Shopping Festival. No és el cap de setmana de Tots Sants, no hi ha l’afluència de la setmana passada, però encara Déu n’hi do dels visitants que fan cap cap al Principat.

Justament, l’Andorra Shopping, que en alguns casos porta ofertes incorporades en els establiments del país, ha de ser un reclam per mirar d’atraure turistes en una època, entre Tots Sants i la Puríssima, més aviat fluixa. Per tant, toca tocar la gaita als comerços i als clients. Però en positiu, és clar.

Comentaris (1)

Trending