Tocaments confusos

La policia deté dos residents perquè una dona creia que eren els homes que havia agafat fet autoestop i l’havien acabat magrejant i els han d’alliberar perquè s’havia confós de persones

Encara ara la policia no acaba de tenir clar si hi va haver tocaments o no n’hi va haver. Perquè denuncia denuncia, almenys que hagi transcendit, no n’hi va haver. Almenys no formal. Però l’avís d’una dona que havia estat víctima d’abusos per part de dos homes que hauria convidat a pujar al cotxe en trobar-los fent autoestop va acabar comportant durant unes hores la detenció de dos residents que van ser alliberats al cap de poques hores perquè no hi havia res de clar i semblava que la denunciant s’havia confós de persones.

Però els primers elements, indicis o el que sigui facilitats per la dona van conduir a la detenció, la matinada de diumenge, poc després de les 2, de dos homes, de 35 i 24 anys. Tot plegat derivava d’una bona estona prèvia, quan la dona assegura que va acceptar pujar al vehicle dos homes que havia conegut la nit anterior anant de festa i que l’endemà se’ls va trobar fent autoestop. Suposadament, aquests homes, dins el cotxe, li haurien fet tot un seguit de tocaments. Fins i tot nerviosa i angoixada hauria acudit a l’hospital.

Però tot plegat hauria estat, asseguren les fonts, molt confús. Tant que els dos homes que es van acabar detenint seguint els elements donats per la dona després la mateixa suposada víctima va desdir-se’n o, almenys, no va poder reconèixer que fossin els homes que suposadament l’havien magrejat. Davant tants dubtes i sense res clar, la fiscalia va ordenar poques hores després que es deixés sense efecte la detenció i que s’alliberessin els dos arrestats.

Comentaris (1)

Trending