El Tesla que semblava haver patit un robatori

Els urbans de Canillo han localitzat de matinada al Tarter un cotxe elèctric amb la porta oberta i alguns danys que han pensat podria haver estat víctima d’un acte delictiu; finalment, el contacte entre policia i propietari ha aclarit la situació

La primera impressió no sempre és la que compta. I això ho poden corroborar els urbans de Canillo i la policia. Aquesta matinada, al Tarter, han localitzat un Tesla. El fet que tingués algun dany i la porta oberta va fer sospitar que hagués estat víctima d’un robatori. No era així. Tot ha quedat en un malentès.

El cotxe elèctric ha estat localitzat per una patrulla d’urbans al voltant de les quatre de la matinada. Cal tenir present que es tracta d’un model que no és precisament barat. Al contrari, té un cost elevat. El vehicle, de matrícula andorrana es trobava amb la porta oberta i presentava algun cop. A més, no estava correctament aparcat que és un altre detall que ha cridat l’atenció dels urbans.

Ràpidament, s’ha pensat que podria haver estat víctima d’alguna acció delictiva. Per això, des del servei de circulació s’ha avisat a la policia, que ha començat a treballar per esbrinar què podria haver passat. Un primer pas ha estat localitzat el propietari i aquest ha permès desllorigar la situació.

No hi havia pas cap acte delictiu al darrere de la trobada. Els desperfectes del cotxe eren de fa dies i, simplement, el que havia succeït és que la persona que l’havia conduït fins al Tarter no havia tancat bé la porta. Per això, aquesta havia acabat obrint-se i donant la sensació de furt. Al final, doncs, tot ha quedat en poc més que una anècdota.

Etiquetes

Comentaris (9)

Trending