Un resident de rècord

El ‘youtuber’ TheGrefg aplega gairebé 2,5 milions d’usuaris en el seu directe a Twitch per presentar el seu ‘skin’ oficial per al videojoc ‘Fortnite’, batent amb escreix l’anterior fita de la plataforma

Es diu David Cánovas, tot i que gairebé ningú li diu així. És més conegut pel seu ‘nick’ a les xarxes socials i, especialment, a YouTube: TheGrefg. Fa anys que resideix a Andorra, entre altres coses perquè la seva presència a internet li genera un important volum d’ingressos i volia aprofitar el règim fiscal del país. Aquest dilluns ha aconseguit una fita més en la seva carrera a la xarxa, batent el rècord d’espectadors d’una emissió via Twitch.

El ‘youtuber’ va organitzar una emissió a la plataforma, centrada en emissions en directes, per presentar el que es coneix com a un ‘skin’, és a dir, el vestit que porten els personatges que juguen a ‘Fortnite’, un dels videojocs en línia més populars del moment. Durant una llarga estona, dues hores i 39 minuts, va congregar davant la pantalla gairebé 2,5 milions d’usuaris. En total, 2.470.347 espectadors, tot un record per a Twitch.

D’aquesta forma ha superat, i amb escreix, l’anterior fita, que datava de gener del 2018. Llavors, una competició en directe del videojoc CG:GO va aplegar fins a 1,1 milions d’internautes.

TheGrefg està acostumat a tenir un nombre elevat de seguidors. S’ha de dir, però, que l’èxit d’aquesta emissió ha sorprès pel fet que, justament, no es tractava pas de cap partida sinó, simplement, amb ell parlant a la càmera. I, malgrat això, el nombre d’espectadors va anar creixent a poc a poc.

Aquest rècord, però, confirma també el bon moment de Twitch. La plataforma va néixer, inicialment, com a un lloc per retransmetre en directe partides de videojoc. En els darrers mesos, coincidint amb la pandèmia provocada pel coronavirus, els usuaris li han trobat més utilitats. Amb això ha guanyat molts usuaris d’altres àmbits.

Etiquetes

Comentaris (11)

Trending